Vesijohtoliike Laitinen

QMG Partners osti Palokatkot Vänskän ja Vesijohtoliike J. Laitisen

Talotekniikan palveluyritys QMG Partners on ostanut Palokatkot Vänskä Oy:n ja Vesijohtoliike J. Laitisen. Kauppojen jälkeen QMG Partners työllistää yhteensä 140 talotekniikan huollon ammattilaista.

Kuva: vesijohtoliikelaitinen.com

QMG Partners tarjoaa kiinteistöjen omistajille ja käyttäjille teknisiä palveluita kiinteistön koko elinkaaren aikana. QMG Partners liikevaihto ylsi viime vuonna 16 miljoonaan euroon, ja se kuuluu talotekniikkakonserni Quattro Mikenti Groupiin.

QMG Partners osti vuodenvaihteessa Palokatkot Vänskä Oy:n.

– Palokatkot Vänskän Oy laajentaa QMG Partnersin palveluvalikoimaa tärkeällä sektorilla. Palokatko-osaamista tarvitaan lähes poikkeuksetta ilmanvaihtokanavien ja vesiputkien sekä sähkökaapelien läpivienneissä, joten tarjoamme nyt tältäkin osin kattavan palvelukokonaisuuden rakennusliikkeille ja kiinteistönomistajille, QMG Partnersin toimitusjohtaja Matti Ranne kertoo.

– Palokatkot Vänskä on toiminut Uudellamaalla, joten yhdistyminen QMG Partnersiin tuo paljon yhteisiä kasvumahdollisuuksia. Löysimme helposti yhteisen sävelen yrittäjähenkisestä urakointi- ja palvelumallista. Laaja henkilöstöomistus on selvä viesti ammattiylpeydestä, Palokatkot Vänskä Oy:n toimitusjohtajana jatkava Anton Vänskä sanoo.

Vuonna 2016 QMG Partners osti 20 prosentin osuuden Vesijohtoliike J. Laitisesta, joka tarjoaa LVI-palveluita kiinteistönomistajille ja taloyhtiöille. Sopimuksen mukaisesti QMG Partners osti koko osakekannan vuoden 2018 lopussa. Yhtiö jatkaa toimintaansa nykyisellä nimellään ja Jukka Laitinen sen toimitusjohtajana. Kaupalla ei ole vaikutuksia työsuhteisiin tai asiakassopimuksiin.

– Vesijohtoliike J. Laitinen on runsaassa 20 vuodessa saavuttanut merkittävän aseman Espoossa ja pääkaupunkiseudulla. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2018 noin 4,2 miljoonaa euroa. Se tunnetaan laadukkaista huolto- ja asiantuntijapalveluistaan sekä Oma Putkimies -konseptistaan, Matti Ranne kertoo.