Kuva: arkance-systems.fi

Point Group on nyt Arkance Systems Finland

Point Group -konserniin kuuluvat, BIM- ja CAD-palveluja tarjoavat Assetpoint Oy, Buildpoint Oy ja Civilpoint Oy ovat nyt Arkance Systems Finland. Point Group on ollut osa Arkancea vuodesta 2020 lähtien, kun ranskalainen rakennus- ja teollisuusalan konserni Groupe Monnoyeur osti koko Point Groupin osakekannan.

Kuva: arkance-systems.fi

– Olemme olleet samaa yritystä jo reilut 1,5 vuotta. Sinä aikana Point Group ja sen asiakkaat ovat inspiroineet Arkancea erityisesti infrastruktuurisuunnittelun saralla. Heillä on asiantuntijuutta, josta Arkancen kansainväliset asiantuntijat voivat oppia aivan valtavasti, Arkancen toimitusjohtaja Grégoire Arranz sanoo.

– Samaan yritykseen ja brändiin kuuluminen on suuri etu Arkancen suomalaisille asiakkaille, sillä kansainvälisen osaajaverkoston ja kokemuksen kautta pystymme tarjoamaan parempaa palvelua sekä Suomessa toimiville että kansainvälistymistä hakeville yrityksille. Yrityskaupan myötä asiantuntijamme voivat verkostoitua keskenään, jakaa sekä osaamista että kokemuksia ja näin ratkaista asiakkaiden haasteita ympäri Euroopan yhdessä, Arranz toteaa.

– Me emme yritä keksiä kaikkea itse, vaan kehitämme toimintaamme asiakasta kuunnellen ja laajaa asiantuntijaverkostoamme hyödyntäen. Nyt tuo kivenkovien osaajien joukko on entistäkin laajempi ja yhdessä kehitymme vieläkin paremmiksi, Arkance Systems Finlandin toimitusjohtaja Kirsi Palmroos sanoo.

Arkance System Finlandin mukaan toimintaa ei ole tarkoitus siirtää pois Suomesta.

– Meidän tehtävämme on olla sloganimme mukaisesti ”Partner to Build Smarter” eli älykkäämmän rakentamisen kumppani, eikä se ole muuttumassa nimenmuutoksen myötä mihinkään. Teemme tiivistä yhteistyötä, jotta Point Groupin pitkät ja tulokselliset asiakassuhteet säilyvät ennallaan myös Arkance Systems Finlandin alla – tai jopa paranevat kattavamman palvelutarjonnan ansiosta, Palmroos toteaa.