Kuva: Perustava

Perustava teki tosi-tv:tä perustusten teosta

Pohja- ja perustustöitä tarjoava Perustava on tuottanut neljän jakson verran tosi-tv:tä betoniperustusten teosta Äkäslompolossa sijaitsevalla rivitalotyömaalla.

Kuva: Perustava

Äkäslompolo-sarjassa seurataan Asunto Oy Kolarin Riemuliiterin perustusta tekeviä asentajia Tuomo-Eerik Väyrystä ja Jukka Toppilaa. Sarjan keskeisin tavoite on näyttää ammattilaisten tekemää työ vaativien betonin paikallavalujen parissa. Youtube-videoiden tuotannosta ja jakelusta on vastannut kokonaisuudessaan Perustavan markkinointiasiantuntija Antti Korpi.

– Dokumenttisarjassa pyrin näyttämään avoimesti, mitä sokkeleiden tekeminen on ja miten ne tehdään kestämään rakennuksen painoa ja elämää, sukupolvelta toiselle. Uskon ja toivon, että sarjan katselijat arvostavat videoissa nähtävää huumoria ja rehellistä työnteon meininkiä. Sitä paitsi tekijämiehet ovat kokeneita ammattilaisia, jotka jakavat oppeja sarjan eri videoissa, Antti Korpi kertoo.

Perustava kertoo jatkavansa työstä kertovien dokumenttien tekoa. Seuraavaksi on vuorossa Varisto-sarja, näytetään rivitalon paaluperustusten tekoa Vantaalla.