Parrot: Parrot ANAFI USA -kuvauskopteri

Siinä on 32-kertainen suurennus, 4K HDR -tason videokuvaus sekä kunnon lämpökuvausominaisuudet kannettavassa, turvallisessa ja kestävässä laitteessa. Lämpökameralla voi esimerkiksi hakea kaukolämpöverkon vuotokohtia maastossa tai tarkistaa sähkölinjojen ja aurinkopaneelien kunnon ilman kiipeämistä.

Tietojen salaus ja yksityisyyden suojausominaisuudet ovat Euroopan unionin yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisia. Kopterin kuvat ja videot salataan SD-muistikortille käyttämällä 512-bittistä AES-XTS-suojausavainta.

Kopteri näkee yksityiskohtia jopa viiden kilometrin päästä ja ihmisen jopa kahden kilometrin päästä. Lämpökamera havaitsee ihmisen luonnossa jopa 100 metrin päästä. Kuvauskopterilla voi kuvata myös ylöspäin.

Puoli kiloa painava Parrot ANAFI USA -kuvauskopteri on toimintavalmis alle 55 sekunnissa ja sen voi lähettää lentoon myös kädestä. Se kykenee lentämään myös sisätiloissa ilman GPS-signaalia, ja se lentää yhdellä akulla jopa 32 minuuttia. Kopteri käyttää tavallista USB-C-laturia.

Kopteri käyttää luotettavia standardeja ja avoimia protokollia kuten Wi-Fi, WPA2, RTP/RTSP, H.264 ja GUTMA, ja se on yhteensopiva Pix4Dreact-kartoitusohjelmiston kanssa.

Kopteri kestää IP53-luokituksensa ansiosta sadetta ja pölyä sekä enintään 15 metrin sekuntinopeudella puhaltavan tuulen.

Lisätietoa: boston.fi.