IDO: Lattia-wc IDO Glow 67 pienten kylpyhuoneiden ja remonttikohteiden tarpeisiin

IDO Glow -kylpyhuonemallisto on täydentynyt lattia-wc IDO Glow 67:llä, joka sopii erityisen hyvin remonttikohteisiin.

IDO Glow 67 on korkea (460 mm) wc-istuin, jonka tavallista isompi jalka peittää lattiasta vanhat ruuvinreiät. Etenkin pienten kylpyhuoneiden iloksi istuimesta on malli, jossa on viemäröintimahdollisuus esimerkiksi pesukoneelle tai pesualtaalle. Viemäröinnin ansiosta kylpyhuoneessa ei tarvita ylimääräisiä putkiasennuksia rakenteisiin, mikä helpottaa remonttia.

Poistoputkiliitäntää käytettäessä on tärkeää muistaa, että liitäntä on suoraan yhteydessä viemäriin. Istuimen ja siihen kytkettävän pesualtaan tai pesukoneen väliin tarvitaan vesilukko, joka estää hajuhaittoja.

IDO Glow -sarjan wc-istuimet ovat huutelukauluksettomia Rimfree®-malleja. Likaa hylkivän Smart-lasitteen kanssa Rimfree-ratkaisu tekee wc:stä erittäin hygieenisen. Raikkauden takaa sisäänrakennettu Fresh wc -toiminto, joka annostelee automaattisesti raikastetta jokaiseen huuhteluveteen.

IDO Glow -sarjan lattia-wc-malleihin on saatavilla IDO Glow Sensor, joka hoitaa huuhtelun käsin koskematta. Pyyhkäisy kädellä tunnistimen yllä riittää.