Kuva: pivaset.fi

Palopostituotteiden Pivaset omaksi yhtiökseen

Gebwell Oy yhtiöittää alkusammutustuotteita valmistavan Pivasetin omaksi yhtiökseen. Samalla Pivasetille on nimitetty uudeksi toimitusjohtajaksi Tarmo Karhapää. 

Kuva: pivaset.fi

Gebwellin mukaan Pivasetin yhtiöittämisellä halutaan antaa sen kasvulle ja kehitykselle sekä tilaa että resurssia. Jatkossa Gebwell keskittyy ydinliiketoimintaansa lämmityslaitteisiin ja Pivaset jatkaa itsenäisenä yrityksenä.

Pivaset on ollut osa Gebwell Groupia vuodesta 2016. Pivasetin tuotantoon tai toimintaan yhtiöittämisellä ei ole vaikutusta, ja Gebwell jatkaa sen omistajana myös jatkossa.Tarmo Karhapää on aloittanut yhtiön toimitusjohtajana 6. kesäkuuta. Karhapää on työskennellyt pitkään valmistavan teollisuuden palveluksessa erilaisissa myynti- ja johtotehtävissä. Viimeiset neljä vuotta hän on toiminut Casemet Oy:n liiketoiminnan kehityksestä vastaavana johtajana.  

– Pivasetin kanssa meillä on mielenkiintoinen tulevaisuus edessä, yrityksellä on vahva tausta Gebwellissä ja hyvin tunnetut omat tuotteet. Yritys on täynnä osaamista ja innostusta. Uskon, että meillä on paljon kehitys- ja kasvumahdollisuuksia, erityisesti ulkomaan viennissä näen potentiaalia, Karhapää sanoo.Pivasetin mukaan se tunnetaan parhaiten alkusammutustuotteistaan, joita löytyy suurista kiinteistöistä kuten sairaaloista ja kauppakeskuksista. Yhtiön tuotteet ovat saaneet Avainlippu-merkin osoitukseksi kotimaisuudesta. Pivasetin päämarkkina on Suomessa. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2021 noin neljä miljoona euroa.