Original Sokos Hotel Ilves, Tampere

Original Sokos Hotel Ilveksen vuoden kestävä peruskorjaus alkaa

Original Sokos Hotel Ilves, Tampere

Vuonna 1986 avautuneen Ilveksen kiinteistön omistaa työeläkevakuuttaja Keva. Rakennuksessa on 19 kerrosta.

”Original Sokos Hotel Ilveksen kiinteistö on yksi pitkäaikaisimpia sijoituskohteitamme. Uudistuksella varmistamme hotellin houkuttelevuuden myös tulevina vuosikymmeninä. Ilves on tamperelaisille rakas paikka, ja haluamme kunnioittaa sen alkuperäistä henkeä uudistuksessa”, kiinteistösijoitusjohtaja Carl-Henrik Roselius Kevasta sanoo.

Remontin pääsuunnittelija on Aihio Arkkitehdit Oy. Sisustussuunnittelusta vastaa Vallila Interior ja ravintolasuunnittelusta Visionary Design Partners Helsinki.

”On todella mahtavaa päästä suunnittelemaan legendaarisen tapahtumatalon uusia ravintoloita”, sanoo suunnittelija Jaana Ekman Visionary Design Partners Helsingiltä.

”Vaikka Ilveksen ravintolat ovat jatkossakin liikeideoiltaan erilaiset, tulevat rohkeus, moniaistisuus ja elämyksellisyys korostumaan kaikkien sisustuksessa väreineen ja äänimaailmoineen”, Ekman kertoo.

”Tamperelaisuus on tärkein osa Ilveksen identiteettiä, ja sitä on talossa aina haluttu tuoda vahvasti esiin. Ja tuodaan myös jatkossa. Hotellin sijainti Tammerkosken rannalla punatiilisessä tehdasmiljöössä on inspiroinut hotellihuoneiden ja muiden tilojen suunnittelua vahvasti”, kertoo Original Sokos Hotel Ilveksen hotellinjohtaja Mikko Kankaanpää.

”Rento tamperelainen vieraanvaraisuus yhdistettynä tyylikkäisiin tiloihin ja sijaintiin kansallismaisemassa tekevät uudesta Ilveksestä houkuttelevan ja samalla helposti lähestyttävän niin paikallisille kuin kauempaa tuleville nautiskelijoille”, Kankaanpää sanoo.