Nordic Waterproofing hankkii 70 % VKP Holding Oy:stä

Nordic Waterproofing Group on allekirjoittanut sopimuksen 70 % osakeosuuden hankkimisesta suomalaisesta VKP Holding Oy:stä. Kajaanissa pääkonttoriaan pitävä VKP Group toimii katto- ja vedeneristysurakoitsijana. 

VKP Holding Oy on konsernin emoyhtiö ja omistaa kokonaan Vesikattopalvelu Kajaani Oy:n, Vesikattopalvelu Kuusamo Oy:n and Vesikattopalvelu Nurmes Oy:n. Yhtiön toimintaan kuuluvat erilaiset katto- ja vedeneristyspalvelut. 

Nordic Waterproofingilla on optio ostaa loput 30 % osakkeista kahdessa erässä, ensimmäinen vuonna 2024 ja toinen vuonna 2026.Hankinta rahoitetaan Nordic Waterproofingin nykyisillä rahoitusjärjestelyillä. 

– Liiketoimintamme on kasvanut hyvin usean vuoden ajan, ja tämä on luonnollinen askel kehityksen tehostamiseksi, kertoo VKP Holding Oy:n edellinen pääomistaja Petri Kemppainen.

– VKP on luonnollinen hankinta alueella, jossa meillä on alhainen markkinaosuus. Olemme tyytyväisiä voidessamme vahvistaa asennuspalveluidemme asemaa tällä alueella, sanoo Nordic Waterproofing Suomen toimitusjohtaja Esa Mäki.

– Hankkimalla VKP:n laajennamme kattopalvelutarjontaamme Suomessa. Olemme iloisia siitä, että VKP:n johto jatkaa vähemmistöosakkaana ja toivotamme uudet suomalaiset kollegamme tervetulleiksi Nordic Waterproofingille, sanoo Nordic Waterproofing Groupin konsernijohtaja Martin Ellis.