Kylmäkeskus Samin toimitusjohtaja Tufan Sami ja hallintojohtaja Sema Isotalo. Kuva: Kylmäkeskus Sami

MV-Jäähdytys ostaa humppilalaisen Kylmäkeskus Samin

Kylmätekniikkaan ja ammattikeittiölaitteisiin keskittyvä huolto- ja projektiyhtiö MV‑Jäähdytys Oy on sopinut yrityskaupasta Kylmäkeskus Sami Oy:n kanssa. 

Kylmäkeskus Samin toimitusjohtaja Tufan Sami ja hallintojohtaja Sema Isotalo. Kuva: Kylmäkeskus Sami

– Kylmäkeskus Samin toiminnassa huokuu ammattimaisuus, tahtotila liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen sekä aito halu huolehtia henkilöstöstä ja asiakkaista, MV‑Jäähdytyksen toimitusjohtaja Ilpo Mäkelä sanoo.

Yrityskaupan myötä Kylmäkeskus Sami Oy:n johtajat Tufan Sami ja Sema Isotalo sekä yrityksen 17 työntekijää liittyvät MV‑Jäähdytyksen tiimiin ja jatkavat nykyisissä tehtävissään. 

– Olemme olleet aluksi pieni perheyritys, mutta kasvaneet pikkuhiljaa,  Kylmäkeskus Samin toimitusjohtaja Tufan Sami toteaa.

– Meillä on todella vahva tahtotila kehittää ja kasvattaa yritystä myös tulevaisuudessa, ja olemme jo pidemmän aikaa pohtineen mahdollista yhteistyökumppania siihen tueksi. Nyt löytyi erinomainen kumppani, jonka kanssa jaamme samat arvot, Sami sanoo.

MV‑Jäähdytys on vuonna 1971 perustettu kylmä- ja pakkastiloihin, jäähdytys­laitteistoihin, lämpö­pumppuihin ja ammattikeittiö­laitteisiin erikoistunut huolto- ja projekti­yhtiö. Yhtiön liikevaihto on noin 40 miljoonaa euroa, ja sillä on noin 300 työntekijää ja kuusi toimipistettä. MV‑Jäähdytys Oy on osa Nordic Climate Groupia. Kylmäkeskus Sami on perustettu vuonna 1984, ja sen liikevaihto vuonna 2022 oli lähes 5 miljoonaa euroa.