Kuvakaappaus: mittausgroup.fi

MittausGroup osti Mittauspalvelu MP-Mapin liiketoiminnan

Mittauspalvelu MP-Map Oy:n liiketoiminta siirtyy MittausGroup Oy:lle. Mittauspalvelu MP-Mapin toimitusjohtaja Essi Lassila aloittaa samalla MittausGroupin hallintojohtajana.

Kuvakaappaus: mittausgroup.fi

MittausGroup Oy ja MittausGroup Holding Oy kuuluvat MittausGroup-konserniin. Konserniin kuuluu myös ruotsalainen tytäryhtiö MG Mätning AB. Konsernin vuosittainen yhteenlaskettu liikevaihto on yli 7,5 miljoonaa euroa ja henkilökuntaan kuuluu 90 mittausalan ammattilaista. 

Nyt tehdyllä liiketoimintakaupalla henkilökunnan määrä nousee 105 työntekijään ja vuosittainen liikevaihto 9 miljoonaan euroon.

MittausGroup Oy:n toimitusjohtaja Tuomo Tiuraniemen mukaan liiketoimintakauppa vahvistaa MittausGroup Oy:n kilpailukykyä ja vahvistaa yrityksen osaamista erityisesti talonrakentamispuolella. 

– Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tulevaisuudessa laajemmat palvelut osaamisen laajentuessa. Tavoitteena on edelleen vahvistaa markkinaosuutta valtakunnallisesti ja laajentaa toimintaa Pohjoismaissa, Tiuraniemi sanoo.

Mittauspalvelu MP-Map Oy on vuodesta 1983 toiminut mittausalan yritys, joka on erikoistunut erityisesti talonrakennuspuolelle. 

– Tällä liiketoimintakaupalla lisäämme resursseja ja pystymme jatkossa palvelemaan asiakkaitamme monipuolisemmin. Asiakas- ja henkilöstötyytyväisyys on meille tärkeä arvo. Työssäni hallintojohtajana keskityn yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen siten, että henkilöstötyytyväisyys pysyy hyvänä ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme jatkuvasti paremmin ja laajemmin, toteaa Essi Lassila.