Marko Kaivanto

Marko Kaivanto Assemblinin sähköyksikköön työnjohtajaksi

Assemblin Oy:n Teknisten Palvelujen sähköyksikön työnjohtajaksi on nimitetty Marko Kaivanto. Hän työskentelee Helsingin-toimipisteessä. Kaivannon vastuualueisiin kuuluvat esihenkilötehtävät, työnjohtotehtävät sekä asiakaskontaktointi ja myynti. 

Marko Kaivanto

– Olen toiminut sähköalalla yli 30 vuotta asentaja- sekä toimihenkilötehtävissä. Urakoinnin projektit etenevät kovin samaa kaavaa projektista toiseen, jonka vuoksi kaipasin työtehtäviin vaihtelua. Assemblinilla oli haussa paikka, jonka tehtäväkuvaus sopi hienosti omiin ajatuksiini, toteaa Marko Kaivanto.

Kaivanto on aikaisemmin työskennellyt muun muassa Lassila & Tikanojassa työnjohtajana sekä Laiho Groupissa projektipäällikkönä. Koulutukseltaan Kaivanto on sähköasentaja sekä hänellä on yliasentajan ammattitutkinto. 

– On ollut hienoa saada noin kokenut ja ammattitaitoinen kaveri vahvistamaan tiimiämme. Marko on tarttunut heti hommiin kiinni ja on jo sulautunut ammattilaistemme joukkoon, Teknisten Palveluiden sähköyksikönyksikönpäällikkö Jouni Suomi sanoo.