Maria Silvast. Kuva: ABL-Laatat

Maria Silvast on ABL-Laattojen uusi toimitusjohtaja

ABL-Laatat on jakautui vuodenvaihteessa kiinteistöjä hallinnoivaksi ABL Investment Oy:ksi sekä uudeksi ABL Finland Oy:ksi (ABL-Laatat), joka jatkaa keramiikan ja luonnonkivien maahantuontia, jalostusta ja kauppaa.  ABL-Laattojen uudeksi toimitusjohtajaksi nimitettiin perheyrityksen osakas Maria Silvast.

Maria Silvast. Kuva: ABL-Laatat

Toimitusjohtajana Silvastin vahvuuksia ovat pitkä ura projektimyynnin parissa, vahva kaupallinen näkemys, luovuus ja rohkea innovatiivisuus. Yhteistyökumppanit ja työyhteisö tuntevat hänet helposti lähestyttävänä ihmisenä, jolla on ilmiömäinen kyky saada pyörät pyörimään.

– Haluan johtaa ABL-Laattoja vahvaan kasvuun ja kohti päämääriämme. Minulla on pitkä historia projektimyynnin parissa, tunnen kentän ja tunnen upeat asiakkaamme. ABL-Laatat on arkkitehdin paras työkalu, tästä haluan pitää edelleen kiinni, Silvast sanoo.

Vastuullisuus, ympäristöinnovaatiot ja kiertotalous ovat tulevaisuuden kehityssuuntia, joita kohti uusi toimitusjohtaja haluaa yritystä viedä.

– Olemme aloittaneet oman vastuullisuustyömme, sekä tehneet tutkimusta ja protoja kiertotalousdesignin parissa. Nämä teemat ovat minulle sydämen asioita ja olen aina avoin keskusteluille niiden tiimoilta, Maria Silvast kertoo.