Erika Lindholm ja Elina Tompuri. Kuva: Hartela

Lindholm ja Tompuri Hartelan johtoryhmään

KTM Erika Lindholm on nimitetty Hartelan henkilöstöjohtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi 1.2.2024 lähtien, ja VTM Elina Tompuri viestintä- ja vastuullisuusjohtajaksi sekä konsernin johtoryhmän jäseneksi 1.1.2024 lähtien.

Henkilöstöjohtajana aloittava Erika Lindholm on aikaisemmin työskennellyt Bonavalla Senior Business Partnerina.

Erika Lindholm tuo mukanaan vahvaa osaamistaan muutoksen johtamisen ja läpiviennin saralla. Erikan laaja osaaminen tulee olemaan avainasemassa HR-toiminnon liiketoimintalähtöisyyden lisäämisessä ja yhtiön muutoskyvykkyyden tehostamisessa.

– Arvostan kovasti Hartelan pitkää historiaa ja olen iloinen siitä, että saan mahdollisuuden antaa oman kokemukseni ja panokseni yritykselle näinä haastavina aikoina. Odotan kovasti, että pääsen perehtymään lähemmin sekä yritykseen että sen henkilöstöön, sanoo Erika Lindholm. 

Elina Tompuri on työskennellyt aikaisemmin Hartelalla viestintäpäällikkönä ja tätä ennen mm. SRV:llä ja Alkolla viestinnän sekä yritysvastuun eri tehtävissä. Tompuri vastaa roolissaan yhtiön viestinnästä, markkinoinnista ja yritysvastuun kehittämisestä.

Vastuullisuus on keskeinen osa 81-vuotiaan perheyhtiön liiketoimintastrategiaa. Yhtiö on luonut viime vuonna hiilitiekartan, joka sisältää konkreettisia toimenpiteitä kohti hiilineutraalia rakentamista.

– Ilmastotavoitteiden lisäksi kehityksen painopisteitä tulevina vuosina ovat arvoketjun vastuullisuus ja kehittyvään vastuullisuuslainsäädäntöön vastaaminen. On hienoa päästä käärimään hihat hartelalaisten ja sidosryhmiemme kanssa vastuullisuustavoitteittemme saavuttamiseksi, sanoo Elina Tompuri.