Tomi Virola. Kuva: ARE

Tomi Virola aloitti ARE:n asiakaskokemusjohtajana

Insinööri Tomi Virola nimitettiin 1.1.2024 alkaen ARE:n asiakaskokemusjohtajaksi ja laajennetun johtoryhmän jäseneksi. Virola vastaa tehtävässään asiakaskokemuksen kehittämisestä yhdessä ARE:n liiketoimintojen kanssa. 

Tomi Virola. Kuva: ARE

Virolalla on lähes 20 vuoden monipuolinen kokemus erilaisesta kehitystoiminnasta, muun muassa asiakkuuden johtamisesta ja asiakaskokemuksen parantamisesta. Hän siirtyy tehtävään ARE:n kehityspäällikön roolista, jossa hän on työskennellyt maaliskuusta 2023 lähtien.

– Tavoitteena on parantaa entisestään asiakaslähtöistä palvelukulttuuria ja varmistaa positiivinen asiakaskokemus kiinteistön elinkaaren kaikissa vaiheissa. Tomi tuo laajennettuun johtoryhmäämme vahvaa osaamista ja näkemystä tämän tavoitteen saavuttamiseksi, sanoo ARE:n toimitusjohtaja Jarno Hacklin

– Olen innoissani päästessäni kehittämään asiakastyötä yhdessä arelaisten ja asiakkaidemme kanssa. Haluamme syventää asiakasymmärrystämme ja päästä paremmin kiinni asiakkaidemme odotuksiin ja tarpeisiin, Tomi Virola sanoo.