Sofia Moilanen

Sofia Moilanen Visonille digitaalisten tilannekuvien asiantuntijaksi

Sofia Moilanen

VTM Sofia Moilanen aloitti Vison Oy:n konsulttina 22.1.2024 Helsingin-toimistolla. Moilasen työnkuvaan kuuluu työmaiden tilannekuvien ja tiedolla johtamisen kehittäminen, ja hän tulee työskentelemään tiiviisti asiakasrajapinnassa.

Moilanen siirtyy Visonille Skanska Oy:lta, jossa hän on toiminut kehitysinsinöörinä. Hänen vastuullaan on ollut mm. rakentamisen prosessin tiedolla johtamisen kehittäminen, datan laadun parantaminen sekä työmaiden tukeminen datamatkalla. 

Moilanen on työskennellyt aikaisemmin Visonilla kesällä 2021, jolloin hän oli mukana tekemässä ensimmäisiä allianssihankkeiden tilannekuvia. Nyt häntä kiinnostaa erityisesti hankkeilla työskentely ja niiden prosessien kehittäminen nimenomaan työmaan tarpeet edellä.

– On mukava palata takaisin töihin Visonille ja päästä työskentelemään tiedolla johtamisen näkökulmasta Suomen kehittyneimpien rakennushankkeiden parissa, Moilanen sanoo.

Visonin managing partner Miika Ronkaisen mukaan on ollut hienoa nähdä, miten tiedolla johtamiseen panostaminen on lähtenyt leviämään alalla.