Kuva: lumon.com/se

Lumonille oma toimisto Malmöön

Parvekelasittaja Lumon on toiminut 30 vuotta Ruotsissa. Konsernin tytäryhtiö Svenska Lumon on tähän asti palvellut paitsi B2B-markkinaa myös kuluttajia jälleenmyyjien kautta. Nyt yhtiö avaa oman toimiston Malmöön kuluttajaliiketoimintaa varten.

Kuva: lumon.com/se

– Juhlimme Ruotsissa 30-vuotista tavaltamme parveke- ja kaidelasitusten toimittajana. Skåne on erittäin mielenkiintoinen markkina-alue ja uskomme, että toiminnan laajentaminen on meille hyvä askel kasvumatkallamme. Panostamme vahvasti oman kuluttajaliiketoimintamme käynnistämiseen, jotta voimme huolehtia alueen sekä nykyisistä että tulevista asiakkaistamme, sanoo Lumon-konsernin toimitusjohtaja Jussi Kinnunen.

– Meillä on ollut viimeisten 10 vuoden ajan kaksi vakiintunutta jälleenmyyjää, jotka ovat yhdessä projektimyyntimme kanssa myyneet ja asentaneet tuhansia lasituksia alueelle. Meillä on siis heti alusta lähtien paljon asiakkuuksia hoidettavanamme, toteaa Lumonin Skånen ja Länsi-Ruotsin aluepäällikkö Magnus Jansson.

– Vuosien aktiivisen B2B-liiketoiminnan ansiosta olemme toimittaneet parvekejulkisivuja useisiin uudis- ja korjausrakentamisen kohteisiin Etelä-Ruotsissa. Tätä kautta meillä on myös ensi vuodelle hyvin työkuormaa sekä jännittäviä projekteja, Jansson kertoo.