Kuva: lsk.fi

LSK Technologylle ISO 9001-laatusertifikaatti

Teollisuusautomaatioon, koneisiin ja komponentteihin erikoistunut lahtelainen LSK Technology Oy on saanut kansainvälisen ISO 9001 laatu- ja johtamisjärjestelmän mukaisen sertifioinnin.

Kuva: lsk.fi

– LSK Technologyn liiketoiminta on kasvanut viime vuosina vauhdilla ja toiminnan laajentuessa olemme tehneet myös ison työn henkilöstömme kanssa prosessien sekä toimintamallien kehittämiseksi. ISO 9001-standardi luo meille puitteet toiminnan laadun kehittämiseen ja se näkyy meillä päivittäisessä työssä sekä toiminnan johtamisessa. Olemme asettaneet tavoitteet ja laadulliset mittarit eri toiminnoille. Meillä on dokumentoidut prosessit ja toimintatavat, joiden myötä tietoisuus organisaatiossamme lisääntyy ja toimintamme on tasalaatuista. Tämä lisää myös työhyvinvointia ja työssä viihtymistä, kun asiat sujuvat yhtenäisten käytäntöjen mukaisesti, LSK Technologyn liiketoimintajohtaja Tomi Ilonen kertoo.

– Asiakaslupauksemme mukaisesti toimitamme asiakkaillemme fiksumpaa teknologiaa, ja olemme vastuullinen tulevaisuuden tekijä. Tuore laatusertifiointi vahvistaa entisestään sitoutumistamme toiminnan jatkuvaan kehittämiseen teollisuudelle tarjottavien palveluiden toimialassa, ja asiakkaamme voivat luottaa toimintamme laatuun, LSK Groupin konsernijohtaja Perttu Ryynänen toteaa.

LSK Technologyn laatujärjestelmän arvioinnin ja sertifioinnin toteutti Eurofins Expert Services Oy.

LSK Group on perustettu vuonna 1930. Perheyhtiössä työskentelee lähes 300 teknisten alojen asiantuntijaa. Yhtiön vuosittainen liikevaihto on noin 50 miljoonaa euroa.