Kuva: Logicor

Logicor laajentaa logistiikkakiinteistöään Vantaalla

Logicor tuo markkinoille yhteensä 11 000 neliömetriä vuokrattavaa logistiikka- ja varastotilaa, johon kuuluu rakenteilla oleva 6000 neliömetrin uudisrakennus sekä jo olemassa oleva varastorakennus Vantaan Hakkilassa.

Kuva: Logicor

Logicorin mukaan kehityshankkeella parannetaan tontin tehokkuutta rakennuttamalla sille uusi energiatehokas 6000 neliömetrin logistiikka- ja varastorakennus, joka valmistuu kesällä 2024. Uudishanke toteutetaan Logicorin ympäristöstandardien mukaisesti, ja sen tavoitteena on BREEAM Very Good -sertifikaatti.

– Kehitämme tonttiamme ja samalla kasvatamme läsnäoloamme halutulla logistiikka- ja teollisuusalueella Vantaalla. Tällä sijainnilla on asiakkaidemme keskuudessa kysyntää, mutta alueella on vain vähän vapaata nykystandardien mukaista tilatarjontaa, sanoo Logicorin Suomen maajohtaja Joona Suomela.

Suomelan mukaan kokonaisuus on jaettavissa 3000–11 000 neliömetrin tiloihin asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Hakkilan logistiikka-alue sijaitsee 15 kilometrin päässä Helsingin keskustasta ja 7 kilometrin päässä Helsinki-Vantaan lentokentältä. Logicorin mukaan se on Hakkilan alueen suurimpia kiinteistönomistajia. Sen kiinteistöomistukset alueella ovat yhteensä noin 208 000 neliömetriä.