Leppävaaran OOPSit ovat nyt Varman salkussa

Työeläkeyhtiö Varma on ostanut NCC:n kehittämän OOPS-toimitilakohteen A- ja B-talot Espoon Leppävaarassa. Rakennuksissa on toimitilaa yhteensä 18 000 neliötä, ja kauppaan kuuluu myös osa 379 pysäköintipaikkaa käsittävästä pysäköintitalosta. Toimistotilojen lisäksi taloista löytyy liiketiloja sekä ravintola. 

– Nyt hankittu kohde on loistava lisä Varman kiinteistösalkkuun. Kohde sijaitsee yhdellä pääkaupunkiseudun vetovoimaisimmista työpaikka-alueista. Sijainti tarjoaa hyvät palvelut ja kulkuyhteydet, jotka paranevat entisestään, kun Raide-Jokeri avataan, sanoo Varman kiinteistökehitysjohtaja Sari Raunio.

Vastavalmistuneet toimistotalot otettiin käyttöön Espoon Leppävaarassa syyskuun alussa. Talot sijaitsevat Leppävaaran Hatsinanpuistossa Kehä I:n, pääjunaradan ja tulevan Raide-Jokerin risteyksessä. Taloissa hyödynnetään aurinkovoimaa, kiinnitetään huomio energiatehokkuuteen, valaistus säätyy päivänvalon mukaan, sähköautoille on latauspaikkoja ja kohteessa on käytetty ympäristöystävällisiä, aikaa kestäviä ja kierrätettäviä materiaaleja. Kohteeseen on haettu BREEAM Excellent -ympäristösertifikaattia.

Vuokralaiseksi toimitaloihin on tulossa muiden muassa ohjelmistotalo Trimble ja useita terveysalan yrityksiä. Lounastarjoilusta ja kahvi- ja ravintolapalveluista vastaa Juvenes Oy.

– Modernit toimistotilat erinomaisella sijainnilla ovat kiinnostaneet laajasti erilaisia kansainvälisiä yrityksiä. Jatkamme OOPS’in seuraavien vaiheiden kehittämistä. Tavoitteena on lisätä alueen viihtyisyyttä ja elinvoimaa entisestään, kertoo NCC:n projektijohtaja Pirkka Pikkarainen.