Kuva: Lehto

Lehto myy eQ:lle kerrostalon Ruskeasuolta

Lehto ja eQ:n Asuntorahasto ovat sopineet rakenteilla olevan kerrostalon kaupasta Helsingin Ruskeasuolla. Kohteessa on 8 kerrosta ja yhteensä 53 asuntoa.

Kuva: Lehto

Lehdon mukaan kohteessa on hyödynnetty Lehdon teollista esivalmistusta: valtaosa kerrostalon keittiöistä ja kylpyhuoneista on valmistettu yhtiön kotimaisilla tehtailla. Lehdon mukaan teollinen esivalmistus varmistaa laadun, nopeuttaa työmaavaihetta ja vähentää rakentamisen materiaalihävikkiä.

– Kohteessa on paljon nykymarkkinan odotuksien mukaisia perheasuntoja.  Kohde rakennetaan A-energialuokkaan, ja sille haetaan RTS-ympäristöluokitusta. Kohde säästää vettä ja energiaa sekä tuottaa vähemmän hiilidioksidipäästöjä. Kauppa on jatkumoa Lehdon ja eQ:n yhteistyölle Ruskeasuon alueella, Lehto Asuntojen myyntijohtaja Mikko Jalava sanoo.

– Tämä upea ja energiatehokas kohde jatkaa hyvää yhteistyötä Lehdon kanssa ja täydentää erinomaisesti rahaston laadukasta ja monipuolista tarjontaa pääkaupunkiseudulla, eQ:n asuntorahastoista vastaava sijoitusjohtaja Markus Pitkänen toteaa.