Lari Mallius Hartela Länsi-Suomen toimitusjohtajaksi

Hartela Länsi-Suomen uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Lari Mallius, 39. Hän aloittaa tehtävässään 1.10.2023 mennessä.

Mallius on Tampereen teknillisestä yliopistosta valmistunut rakennustekniikan diplomi-insinööri. Hän on toiminut aiemmin SRV:n Länsi-Suomen aluejohtajana ja sitä ennen muun muassa toimitusjohtajana Rakennusliike Kemppessä, Hartelan hankekehityspäällikkönä sekä Bo Properties Oy:n toimitusjohtajana.

– Larilla on vahva rakennusalan tausta ja Turun alueen tuntemus. Hän on toiminut aikaisemmin menestyksekkäästi Hartelassa useassa eri roolissa, ja onkin hienoa toivottaa Lari paluumuuttajana tervetulleeksi takaisin perheyhtiö Hartelaan, Hartelan toimitusjohtaja Juha Korkiamäki sanoo.

Lari Mallius tulee Hartela Länsi-Suomen nykyisen toimitusjohtajan Hanna Kolehmaisen tilalle, joka siirtyy Hartelan ulkopuolelle.

– Kiitän lämpimästi Hanna Kolehmaista hänen pitkäaikaisesta työstään Länsi-Suomen toimitusjohtajana sekä vastuullisuudesta vastaavana johtajana ja toivotan hänelle menestystä tulevaan, Korkiamäki toteaa.