Termaterin tehdaskiinteistöt Vetelissä. Kuva: Saku Allen / LapWall Oy

LapWall ostaa Termaterin

Puurunkoisia kattoelementtejä valmistavan  Termater Oy:n liiketoiminta siirtyy puuelementtivalmistaja LapWallin omistukseen.  LapWall ostaa myös Termaterin Vetelissä sijaitsevat tehdaskiinteistöt.

Termaterin tehdaskiinteistöt Vetelissä. Kuva: Saku Allen / LapWall Oy

Termater suunnittelee, valmistaa ja asentaa kertopuurunkoisia kattoelementtejä teollisuuden, liikerakentamisen, koulujen, liikuntatilojen ja maatalouden tarpeisiin.  Termater Oy:n liikevaihto vuonna 2021 oli noin 13 miljoonaa euroa.

– LapWall on tehnyt yli 10 vuoden ajan merkittävää työtä koko toimialan kehittämiseksi. Liiketoimintakauppa mahdollistaa yhtiön entistä nopeamman kasvun puuelementtirakentamisen alalla. Liiketoimintakaupan johdosta LapWallin tuotevalikoima laajenee entisestään muun muassa teräsohutlevypintaisella kattoelementillä. Olen äärimmäisen tyytyväinen sovitusta liiketoimintakaupasta ja toivotan Termaterin henkilöstön tervetulleeksi LapWallin kasvavaan tiimiin,  LapWall Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Pekkarinen sanoo.

Vuonna 2011 aloittaneella LapWallilla on tehtaat Pyhännällä ja Pälkäneellä. Yrityksen liikevaihto vuonna 2021 oli 35,5 miljoonaa euroa.