Kuva: sundvik.fi

Kamrock Oy ostaa Ab R. & S. Sundvik Oy:n

Kiviaineksen murskaukseen ja jalostamiseen erikoistunut Kamrock Oy ostaa murskausalan perheyhtiö Ab R. & S. Sundvik Oy:n koko osakekannan sekä Kiviaines Sundvik Oy:n liiketoiminnan. Sundvikin louhintaliiketoiminta myydään Louhinta Kääntä Oy:lle. 

Kuva: sundvik.fi

– Kaupan myötä pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin sekä vahvistamaan tarjontaamme Pohjanmaan alueella. Sundvikilla on hyvä konekanta ja ennen kaikkea uskomaton 40-vuotinen kokemus alalta; on hienoa saada tämä ainutlaatuinen perimä osaksi liiketoimintaamme, sanoo Kamrockin toimitusjohtaja Jarkko Peräaho. Kalliosora tarkoittaa betoniteollisuuden tarpeisiin sopivaa tasalaatuista hiekkaa, joka murskataan kalliosta mahdollisimman lähellä toimituspaikkaa.

– Voimme kaupan avulla myös laajentaa kehittämämme kalliosoran tuotantoa, ja edesauttaa siten osaltamme entistä ympäristöystävällisempää rakentamista, Peräaho toteaa.

Ab R. & S. Sundvik Oy on pohjanmaalainen vuonna 1981 perustettu perheyhtiö. 

– On hienoa, että perheyhtiömme tarina jatkuu osana Kamrockia. Meille on tärkeää, että yhtiö siirtyy Kamrockin kaltaiselle vahvojen arvojen yhtiölle. Kauppa antaa meille mahdollisuuden kehittyä ja palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin, alan edelläkävijyyttä ja laatua vaalien, sanoo Sundvikin toimitusjohtaja Joni Sundvik.

Kamrock Oy:n osakkeista 35 % kuuluu sijoittajayhtiö Juuri Partnersille.  

– Kamrock on vahvassa kasvussa, kiitos yhtiön tinkimättömän asenteen ja innovaatiokyvyn. Infrarakentamiseen liittyvät kasvunäkymät ovat hyvät, ja yhtiön kehittämä kalliosora on alkanut saada vahvaa jalansijaa markkinalla, sanoo Juuri Partnersin osakas Tommi Asmala.

– On ilo olla mukana kehittämässä toimintamalleja ja kestävämpää rakentamista. Kamrock sopii erinomaisesti Juuri Rahasto II:n portfolioon, jonka yritysten kasvua kiihdytetään yhdessä laaditun liiketoimintasuunnitelman mukaisesti yritysostoin aiempaa nopeammin, Asmala kertoo.