Kuva: sihvari.fi

Lassila & Tikanoja ostaa Sihvari Oy:n

Lassila & Tikanoja ostaa keskisuomalaisen Sihvari Oy:n. Kauppaan sisältyy Sihvarin omistama Turun Seudun Hyötykuljetus Oy. 

Kuva: sihvari.fi

Sihvari Oy on jätehuollon palveluita tuottava yritys, jonka liikevaihto on noin 14 miljoonaa euroa, ja se työllistää 85 työntekijää. Yrityksellä on toimintaa erityisesti Keski-Suomessa Jyväskylän alueella, Lounais-Suomessa sekä pääkaupunkiseudulla. Henkilöstö jatkaa työntekijöinä Sihvari Oy:n sekä Turun Seudun Hyötykuljetus Oy:n palveluksessa. Kauppa ei aiheuta muutoksia Sihvarin nykyisille asiakkaille. 

– Olemme iloisia siitä, että pystymme jatkossa tarjoamaan asiakkaille Sihvarin ketterän, paikallisen osaamisen ja L&T:n kiertotalouspalvelut yhdessä paketissa. Tällä yrityskaupalla tuomme kiertotalouden palvelut entistä paremmin myös pienten ja keskisuurten yritysten saataville, sanoo L&T:n ympäristöpalveluiden toimialajohtaja Petri Salermo.

– Meille on tärkeää, että toiminta jatkuu vakaana ja laadukkaana. Uskomme, että yhteistyö L&T:n kanssa on oikea ratkaisu, jonka avulla asiakkaamme saavat jatkossa entistäkin parempaa ja monipuolisempaa palvelua, sanoo Sihvarin toimitusjohtaja Janne Andersin.