Kuva: algoltechnics.fi

Juho Kalliomaa Algol Technics Oy:n huoltoliiketoiminnan johtoon

Kuva: algoltechnics.fi

Juho Kalliomaa, 37, on nimitetty Algol Technics Oy:n huoltoliiketoiminnan operatiiviseksi johtajaksi 17.8.2020 alkaen. Kalliomaa on aiemmin toiminut Otis-konsernissa kenttätoimintojen vetäjänä vuodesta 2016 lukien sekä viimeisen vuoden ajan konsernin Suomen toimintojen toimitusjohtajana. Hänellä on laaja kokemus huoltotoimintojen kehittämisestä ja organisoinnista.

”Juho Kalliomaan vahva kokemus huollon organisoinnista ja toimintojen kehittämisestä on ratkaisevassa roolissa huoltoliiketoimintamme kannattavan kasvun toteuttamisessa. Juho oli tehtävään luonnollinen valinta nyt, kun lähdemme toteuttamaan yhtiön uutta strategiaa”, Algol Technicsin toimitusjohtaja Sauli Mäntylä sanoo.

”Algol on tunnettu yhtiö, jolla on hyvä maine ja laaja palvelutarjonta. Haluan omalta osaltani auttaa yhtiötä menestymään ja odotan suurella innolla, että pääsen uusien työtehtävien pariin”, Juho Kalliomaa toteaa.

Algol Technics on teollisuuden kumppani ja materiaalinkäsittelyn asiantuntija. Yhtiö on vahvasti mukana sisälogistiikan, automatisaation ja robotiikan kehityksessä. Algol Technicsillä on useita kansainvälisiä tuote-edustuksia Suomessa. Yhtiö kuuluu Algol-konserniin.