Leena Marjamäki - Bonava

Leena Majamäki Bonava Suomi Oy:n viestintäpäälliköksi

Leena Majamäki on nimitetty Bonava Suomen viestintäpäälliköksi 17.8.2020 alkaen. Viestintäpäällikkönä Majamäki vastaa Bonava Suomen viestinnästä sekä toimii lehdistön ja medianedustajien yhteyshenkilönä.

Leena Marjamäki - Bonava

Majamäellä on pitkä ura viestinnän ja markkinoinnin johtotehtävistä vastuualueenaan muun muassa sisäisen ja ulkoisen viestinnän suunnittelu ja toteutus, mediasuhteet ja PR sekä työnantajamielikuvan kehittäminen. Ennen siirtymistään Bonavalle Majamäki toimi Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin viestintäjohtajana sekä aikaisemmin pitkään Fazerilla viestintäjohtajana. Bonavalla Majamäki tulee raportoimaan kaupalliselle johtajalle Petri Aarniolle.

”Odotan innolla, että saamme Leenan osaksi Bonavaa ja sen kaupallista-tiimiä. Leenan osaaminen vaikuttajaviestinnässä ja mediasuhteissa sekä hänen avoin luonteensa sopivat hienosti osaksi Bonavan arvoja ja missiota, jossa haastamme itsemme joka päivä muuttaaksemme asuntomarkkinoita ja luodaksemme parempia koteja ja parempaa elämää asiakkaillemme. Toivotankin Leenan lämpimästi tervetulleeksi Bonavalle”, sanoo kaupallinen johtaja Petri Aarnio, Bonava Suomi Oy.

“Onnellisten kotien ja naapurustojen luominen, kohtuuhintainen asuminen sekä kestävän kehityksen teemat inspiroivat. Odotan innolla yhteistyötä uusien kollegojen kanssa”, sanoo Leena Majamäki.

Bonava Suomen viestintäpäällikkönä aiemmin toiminut Joanna Linnermo-Kumpuoja siirtyi uusiin haasteisiin yhtiön ulkopuolelle toukokuussa.