Janne Pukkila

Pukkila ja Mattila Halton Groupin johtoryhmään

Janne Pukkila
Mikko Mattila

Konsenin nykyinen talousjohtaja Janne Pukkila aloittaa uudessa tehtävässä, Director, Operational Excellence. Hän keskittyy jatkossa yhtiön toiminnan laadun parantamiseen tähtäävään työhön yli yksikkörajojen, kuten synergiaetujen, toiminnan tehokkuuden sekä näihin liittyvien yhteisten hankkeiden edistämiseen. Janne Pukkila raportoi myös uudessa tehtävässään konsenin toimitusjohtaja Kai Konolalle.

Konsernin uutena talousjohtajana aloittaa Mikko Mattila. Hänellä on vahva kokemustausta sekä rahoitusammattilaisena että liiketoimintajohtajana. Rahoitusalan kokemustaan hän on kerryttänyt elintarvikealalla ja terästeollisuudessa sekä viimeksi säähavaintoteknologian ja sähköisen palveluliiketoiminnan parissa Vaisalan palveluksessa. Lisäksi Mattila on toiminut yhtiössä liiketoiminnan ja myynnin johtotehtävissä. Kansainvälisistä tehtävistä hänellä on vankkaa kokemusta Slovakiasta sekä viimeksi USA:sta usean vuoden ajalta.

“Liike-elämän ollessa maailmanlaajuisessa muutoksessa, odotamme kovasti hyötyvämme Mikko Mattilan laajasta kokemuksesta monilta Haltonille elintärkeiltä alueilta, kuten liiketoimintamallien muutoksista sekä yritysostojen saralta. Lisäksi Janne Pukkilan pitkä Halton-kokemus auttaa meitä hakemaan tehokkuutta skaalautumiseen”, Kai Konola sanoo.

“Uskomme, että näillä johtoryhmän muutoksilla meillä on paremmat mahdollisuudet jatkossa kohdata haasteita sekä tarttua uusiin mahdollisuuksiin koronapandemian jälkeisessä maailmassa”, Konola toteaa. Halton-konsernin palveluksessa työskentelee noin 1600 ihmistä 37 maassa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2019 oli noin 237 miljoonaa euroa.