Jani Tuominen
Kuva: Jatke

Jani Tuominen Jatke-konsernin hankintajohtajaksi

Jani Tuominen on nimitetty Jatke-konserniin hankintajohtajaksi 15.3.2023 alkaen. Hän vastaa Jatkeen hankintatoimen johtamisesta, kehittämisestä ja parhaiden hankintakäytäntöjen hyödyntämisestä koko Jatke-konsernissa.

Kuva: Jatke

Jani Tuominen siirtyi Jatkeelle YIT:ltä, jossa hän on työskennellyt viimeiset parikymmentä vuotta, muum muassa YIT Suomi Oy:n pääkaupunkiseudun asuntorakentamisen divisioonassa hankintapäällikkönä. Koulutukseltaan hän on rakennusinsinööri AMK.

– On erittäin hienoa päästä kehittämään Jatkeen hankintaa. Kumppanuuksien syventäminen ja sitä kautta syntyvä lisäarvo parantavat niin meidän kuin asiakkaidemmekin kilpailukykyä. Rehtiys ja luotettavuus sopivat omiin arvoihini, ja siksi siirtyminen Jatkeelle tuntuu luontevalta. Olen innoissani päästessäni mukavaan ja asiantuntevaan rakentajaporukkaan, Jani Tuominen sanoo.

– Etsimme pitkään hankintajohtajaksi meille sopivaa huipputyyppiä, ja Jani on juuri sellainen. Edistyneellä hankintatoimella on keskeinen rooli Jatkeen strategiassa kasvaa kannattavasti. Olemme todella iloisia saadessamme kokeneen hankintaosaajan joukkoomme, Jatke-konsernin kehitysjohtaja Sakari Aaltonen toteaa.