Yksikönjohtaja Johan Sund (vas.) ja toimialajohtaja Timo Leppänen A-Insinööreistä.

Insinööritoimisto J. Sund osaksi A-Insinöörejä

A-Insinöörit ostaa rakenne- ja elementtisuunnitteluun erikoistuneen Insinööritoimisto J. Sund Oy:n osakekannan.

Yksikönjohtaja Johan Sund (vas.) ja toimialajohtaja Timo Leppänen A-Insinööreistä.

Pääkaupunkiseudun uudisrakennusten rakenne- ja elementtisuunnittelija Insinööritoimisto J. Sund on liittynyt yrityskaupalla A-Insinöörit -konserniin. A-Insinöörit haluaa vahvistaa rakennetekniikan suunnittelupalvelujaan pääkaupunkiseudun talonrakentamisessa ja perustaa alueelle uuden paikallisen liiketoimintayksikön.

– Yhdistyminen lisää kykyämme palvella rakennetekniikan luottokumppanina pääkaupunkiseudulla monipuolissa asuin-, liike- ja talonrakentamisen hankkeissa. Samalla vahvistamme paikallista läsnäoloamme. J. Sund on vahva substanssiosaaja, jonka jälkeä rakennusliikkeet kiittävät ja jonka ote sopii hyvin toimintakulttuuriimme, toimialajohtaja Timo Leppänen A-Insinööreistä sanoo.

Vuonna 2011 perustettu Insinööritoimisto J. Sund tarjoaa tietomallipohjaisia puu-, teräs- ja betonirakenteiden suunnittelupalveluja uudisrakentamisen kohteisiin. Yrityksen liikevaihto on 1,3 miljoonaa euroa.

J.Sundin 13 rakennesuunnittelijaa Porvoossa, Helsingissä ja Tampereella jatkavat A-Insinööreissä vanhoina työntekijöinä.

– Saamme suunnittelutyöhän uusia kollegoja ja lisää voimavaroja kysyntään vastaamiseksi. Ulottuvillemme tulevat myös datalähtöiset teknologiat laskentaan ja konseptisuunnitteluun, J.Sundin toimitusjohtajasta A-Insinöörien yksikönjohtajaksi siirtyvä Johan Sund sanoo.

– Laadukas ammattitaitoon nojaava suunnittelu projekteissa jatkuu kasvun ja kehittymisen merkeissä. Hyvissä tunnelmissa liitymme A-Insinöörien hyvämaineiseen, kaikki rakentamisen suunnittelualat kokoavaan joukkueeseen.