Input interior sai 2,8 miljoonan euron siivun valtion toimistokalusteiden hankinnoista

Sopimuskausi on kaksi vuotta, ja sitä voidaan jatkaa vuosi kerrallaan kahdella optiovuodella.

– Tulemme toimittamaan neuvottelu- ja lounge-tuoleja,jotka ovat kasvava kalusteryhmä yhä useampien toimistojen siirryttyä monitilatoimistomalliin, ja juuri siksi odotusarvomme sopimukselle on suuri, sanoo Site Manager Tapio Heikkilä Input interior Helsingistä.

Haasteellisesta tilanteesta huolimatta Input interior kertoo kasvattaneensa liikevaihtoaan joka kuukausi.

– Näen kasvaneen liikevaihtomme – jopa tänä haasteellisena aikana – olevan osoitus siitä, että alalla on ollut todellinen tarve tuotantolaitoksesta riippumattomalle sisustusyritykselle, jolla on tehokkaat prosessit ja joka vastaa täysin asiakkaiden tarpeisiin ja odotuksiin, Heikkilä toteaa.

Input interior aloitti toimintansa Helsingissä vuonna 2017, ja on kasvattanut liikevaihtoaan viime vuoden aikana 10 miljoonasta 12,5 miljoonaan euroon. Kasvun on Input Interiorin mukaan mahdollistanut muun muassa sopimukset Hanselin, Kuntahankintojen ja Sarastian kanssa sekä useat suuret projektit kuten esimerkiksi K-ryhmän uusi päätoimitalo K-Kampus.

– Olemme erittäin iloisia Senaatti-kiinteistöjen luottamuksesta Input interioria kohtaan sekä siitä, että sopimuksemme kautta voimme tarjota tuotteita myös pienemmiltä suomalaisilta huonekalutoimittajilta, joiden muutoin voi olla haasteellista päästä mukaan suuriin sopimuksiin, Heikkilä sanoo.