Kimi Räikkönen

iLOQ jatkaa yhteistyötä Kimi Räikkösen kanssa

Digitaalisten ja mobiilipohjaisten pääsynhallintajärjestelmien toimittaja iLOQ jatkaa yhteistyötä F1-maailmanmestari Kimi Räikkösen kanssa myös kaudella 2020.

Kimi Räikkönen

”Olemme saaneet paljon hyvää julkisuutta, ja on ollut todella ilo tehdä töitä sellaisen maailmanlaajuisesti tunnetun henkilön kuin Kimi Räikkösen kanssa. Loimme yhdessä mahtavia kokemuksia vuonna 2019, ja asiakkaamme ja kumppanimme pitivät niistä kovasti. Vuoden 2020 F1-kausi alkaa pian, ja olemme esillä muun muassa Dubaissa pidettävässä Expo 2020:ssä. Kimin vahva maine ja korkea profiili auttavat iLOQia laajentumaan edelleen uusille kohdemarkkinoille ja liiketoimintasegmenteille sekä tukevat kasvuamme ja laajenemissuunnitelmiamme maailmalla”, kertoo iLOQin toimitusjohtaja Heikki Hiltunen.

”Kimi on kuuluisa vähäpuheisuudestaan, mutta hän on ottanut brändilähettiläsroolinsa hyvin vakavasti. Hän on itse ”mekaanikko” ja on panostanut tuotteisiimme ja innovaatioihimme tutustumiseen. Hän tuntee hyvin niiden toiminnan ja edut. Niin hyvin, että on asennuttanut iLOQ-järjestelmän omiinkin kiinteistöihinsä”, toteaa Joni Lampinen, iLOQin markkinointijohtaja.

”Yhteistyö iLOQin kanssa on opettanut minulle paljon. Meillä on paljon samoja arvoja – haluamme aina tehdä työmme niin hyvin kuin mahdollista ja meillä on kova voitontahto, mutta turvallisuuden kanssa ei voi pelleillä. Ja onhan tämä ollut tosi hauskaakin. On ollut mahtavaa tavata iLOQin asiakkaita ja kumppaneita. Olen nähnyt ja kuullut heidän tyytyväisyytensä iLOQin tuotteisiin, ja tiedän itsekin, miten helppo niitä oikeasti on käyttää. On mielenkiintoista tehdä töitä sellaisen yrityksen kanssa, jolla on juuret Suomessa mutta visio ja kyky vallata maailma. Odotan innolla uutta vuotta, jolloin voin auttaa heitä vahvistamaan tavoitettaan avata ovet helppoon elämään”, sanoo Kimi Räikkönen.