Hartela rakentaa toimistotalon Ilmalaan

Hartela aloittaa toimitilakiinteistö Ilmalan Auran rakentamisen Helsingin Ilmalaan tulevana kesänä. Vuonna 2024 valmistuvassa talossa on 17 300 bruttoneliötä, ja Hartelan mukaan tiloista on vuokrattu jo 70 %. 

Hartelan kehittämä Ilmalan Aura on monikäyttäjätalo, jonka tiloja ja toimintoja on suunniteltu yhdessä päävuokralaisen kanssa. Talon alakerrassa on aulapalvelut, kahvila, hyvinvointitiloja, vuokrattavia neuvotteluhuoneita sekä alueen asukkaita palveleva valopiha ravintoloineen.

Hartelan mukaan Ilmalan Auran erikoisuutena on ympärivuorokautinen toiminta, joka mahdollistaa viihtyisän työskentely-ympäristön myös epätyypillisempään rytmiin tottuneille.

– Ilmalan Auran toimitilat on kehitetty joustavasti ja asiakaslähtöisesti yhdessä vuokralaisten kanssa tilojen toiminnallisuus ja työympäristön muuttuvat tarpeet huomioiden. Yhteistyö on toiminut erittäin hyvin ja jatkamme kohteen suunnittelua nyt tiedossa olevien auralaisten sekä tottakai uusien tulevien asiakkaiden kanssa, kertoo hankekehitysjohtaja Ilmari Hämäläinen Hartelasta.

Ilmalan Aura -nimen on tarkoitus kuvastaa paitsi dynaamisesti etenevää työelämää myös kiinteistön käyttäjien kohtaamisista syntyvää hyvää energiaa. 

Rakennuksen on suunnitellut ARCO Architecture Company ja sisätilojen toimivuudesta vastaavat Gullstén-Inkisen sisustusarkkitehdit.