Ismo Heinonen ja Tommi Miettinen. Kuva: Granlund

Granlund osti varkautelaisen LVI-Suunnittelu Ismo Heinosen

Granlund Kuopio on ostanut Varkaudessa toimivan LVI-Suunnittelu Ismo Heinonen Oy:n osakekannan. Kaupan myötä Granlund saa toimipisteen Varkauteen. Fuusion arvioidaan olevan valmis alkusyksyllä 2022.

Ismo Heinonen ja Tommi Miettinen. Kuva: Granlund

LVI-Suunnittelu Ismo Heinonen Oy on yli 30 vuotta Varkaudessa toiminut LVI-suunnitteluun erikoistunut yritys, joka työllistää kaksi henkilöä. Yritys tekee LVI-suunnittelua valvontatehtävineen yksityis- ja yritysasiakkaille sekä julkisille toimijoille. 

– Granlund on Savo-Karjalan alueen johtava toimija talotekniikkasuunnittelussa ja haluaa vahvistaa asemaansa Varkauden talousalueella, kertoo Granlund Kuopion toimitusjohtaja Tommi Miettinen.

Miettisen mukaan yrityskaupan tavoitteena on tuoda talotekniikkasuunnittelun lisäksi Granlundin laaja palveluvalikoima muun muassa rakennuttamiseen ja ylläpidon asiantuntijapalveluihin liittyen tarjolle myös Varkauden seudulle. 

– Liittyminen Granlundiin on meille hyvä tapa turvata yrityksemme työn jatkuvuus ja kehittyminen. Granlundilla meillä on myös mahdollisuus päästä mukaan suurempiin hankkeisiin, kertoo LVI-Suunnittelu Ismo Heinonen Oy:n toimitusjohtaja Ismo Heinonen.

LVI-Suunnittelu Ismo Heinonen Oy:n toiminta jatkuu entisellään, samoin käynnissä olevat hankkeet ja asiakkuudet.