Duetto Park on myyty brittiläiselle Revcapille

Trevian Asset Managementin hallinnoima, Pasila-Käpylän alueella sijaitseva kahden toimistorakennuksen kokonaisuus Duetto Park on myyty Revcap Advisors Ltd:lle. Kauppahintaa ei julkisteta. 

Toimistokäytössä oleva kiinteistö koostuu kahdesta 7-kerroksisesta toisiinsa yhdistetystä rakennuksesta, joissa on yhteensä noin 15 000 neliömetriä toimitilaa.

Trevian Asset Management on vastannut kohteen strategisesta kehittämisestä ja manageerauksesta vuodesta 2020 lähtien. Trevian toteutti Dueton uudistamisprojektin edellisen kansainvälisen omistajan paikallisena partnerina. 

– Trevianin toimintatapa kiinteistön kokonaisvastuullisena kehittäjänä ja hallinnoijana on saanut suurta kiitosta sijoittajilta. Dueton kehitysprojekti ja sitä seurannut transaktio ylittivät kokonaisuutena kaikin puolin odotuksemme, kommentoi Trevianin Investment Director Risto Vuorenrinne.

Trevianin mukaan Duetto Parkin vuokrausaste nousi pandemian kasvattamasta etätyön suosiosta huolimatta viimeisen kahden vuoden aikana.

– Tavoitteena Duetossa olivat vuokrausasteen parantaminen ja houkuttelevuuden lisääminen. Uudistukset toteutettiin laadukkaasti mutta kustannustehokkaasti ja vihreitä arvoja kunnioittaen. Asiakkaiden toimistotilat on suunniteltu jokaiselle yksilöllisesti yritysten omat brändit ja joustavat tarpeet huomioiden. Vuokralaistyytyväisyydestä olemme saaneet pelkästään positiivista palautetta, kertoo Dueton Asset Manager Outi Kymäläinen Trevianista.

Cobbleyard Real Estate toimi kaupassa Revcapin neuvonantajana ja vastaa jatkossa kohteen manageerauksesta. Cushman & Wakefield toimi kaupassa myyjän neuvonantajana.

– Uskomme edelleen toimistoihin, ja voittajina tulevat olemaan modernit, joustavat ja hyvällä sijainnilla olevat toimistot, jotka panostavat vastuullisuuteen. Duetto Park kuuluu ehdottomasti tähän kategoriaan, kommentoi osakas Mattias Lindfors Cobbleyardista.