Kuva: Messukeskus

FinnSec 2022 tammikuussa Messukeskuksessa

Turvallisuusteknologian ja -palveluiden FinnSec-tapahtuma järjestetään 12.–13.1.2022 Messukeskuksessa Helsingissä samanaikaisesti Kiinteistö 2022 -messujen kanssa.

Kuva: Messukeskus

– FinnSec-messujen teema on Ennakoinnilla turvallisempaan tulevaisuuteen. Ohjelmassa tuodaankin esille riskienhallintaa, uusia innovaatioita ja tulevaisuuden näkymiä, kertoo Finnsecurity ry:n toiminnanjohtaja Joona Vuorenpää. 

FinnSec 2022 -messut avaa sisäisen turvallisuuden ohjelman strategiapäällikkö Ari Evwaraye sisäministeriöstä yhdessä Finnsecurity ry:n hallituksen puheenjohtajan Juha Uskalin kanssa. 

Messuilla turvallisuusalan yritykset pitävät esityksiä ja esittelevät turvatekniikan kehitystä. Elinkeinoelämän keskusliitto EK järjestää FinnSec-messujen yhteydessä 13.tammikuuta Johdon aamiaisseminaarin kyberturvallisuudesta. Seminaarissa puhuvat Fortumin yhteiskuntasuhteista ja viestinnästä vastaava johtaja Arto Rät, yksikönpäällikkö Miikka Salonen Kyberturvallisuuskeskuksesta ja johtava asiantuntija Markku Rajamäki EK:sta. Tilaisuuteen pitää ilmoittautua etukäteen. 

Suomen Palopäällystöliitto, SPEK ja Pelastustieto-lehti ovat mukana FinnSec-messuilla omalla osastollaan ja järjestävät messuille myös ohjelmaa. 
FinnSec 2022 -messut järjestetään keskiviikosta torstaihin 12.–13.1.2022 samanaikaisesti Kiinteistö 2022 -messujen kanssa. 

Messukeskus järjestää FinnSec-messut Finnsecurity ry:n toimeksiannosta yhteistyössä Suomen Palopäällystöliiton kanssa. 

Messuilla on käytössä koronapassi.