erik toivanen
Kuva: Conficap

Erik Toivanen Conficapin toimitusjohtajaksi

Perheyritys Conficapin toimitusjohtajana aloittaa 1. syyskuuta 2023 Erik Toivanen. Nykyinen toimitusjohtaja Maarit Toivanen jatkaa yhtiön hallituksen puheenjohtajana.

Kuva: Conficap

Erik Toivanen edustaa perheyrityksen viidettä sukupolvea. Hän on työskennellyt vuosien ajan konsernissa lukuisissa eri tehtävissä, viimeisimpänä kiinteistöliiketoiminnan vt. johtajana.

Conficap-konserni omistaa talotekniikkayhtiö Aren, jonka lisäksi yhtiöllä on laajamittaista kiinteistö- ja sijoitusliiketoimintaa. Yhtiön juuret ulottuvat 110 vuoden taakse vuoteen 1913 jolloin Alfred Onninen aloitti vesijohtoalan urakoinnin.

– Perheyrityksenä strategiamme kivijalka on vastuullinen ja pitkäjänteinen toiminta. Viimeiset vuodet ovat toimintaympäristössä olleet myrskyisiä koronan, Euroopassa käynnistyneen sodan ja rajun inflaation myötä, mutta näinä aikoina on erityisen tärkeätä, että pystymme omistajana tukemaan liiketoimintaa myös vaikeampina hetkinä. Tulemme jatkamaan vakaalla kurssilla myös tulevina vuosina, mutta toki pidämme silmämme auki myös uusille mahdollisuuksille, toteaa Erik Toivanen.

– Conficapin liiketoiminta on kestävässä kunnossa ja taseemme on vahva. Ilokseni seuraavan eli viidennen sukupolven jäsenet ovat jo usean vuoden ajan työskennelleet konsernissa eri tehtävissä. Siten olemme hallitusti ja asteittain vahvistaneet perheen valmiuksia liiketoiminnan johtamiseen, Maarit Toivanen sanoo.