Jennie Stenbom.

Jennie Stenbom YIT:n henkilöstöjohtajaksi

YIT on nimittänyt Jennie Stenbomin (38) (KM, eMBA) YIT Oyj:n henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Hän aloittaa tehtävässään viimeistään marraskuussa 2023. Stenbom on kasvatustieteiden maisteri, ja hänellä on liikkeenjohdon EMBA-tutkinto.

Jennie Stenbom.

Työsuhteista ja henkilöstöpalveluista vastaava johtaja Tanja Kauhajärvi on nimitetty väliaikaiseksi henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 16.5.2023 alkaen. YIT:n nykyinen henkilöstöjohtaja Katja Ahlstedt jättää yhtiön. Hänen viimeinen päivänsä yhtiön palveluksessa on 16.5.2023.

Jennie Stenbomilla on vahvaa kokemusta liiketoimintalähtöisten henkilöstö­toimintojen rakentamisesta ja kehittämisestä Suomessa ja lähialueilla sekä monipuolista muutos­johtamisen osaamista. Hän toimii tällä hetkellä SOK Liiketoiminta Oy:n henkilöstö­johtajana. Jennie on aikaisemmin toiminut muun muassa Keskon Rakentamisen ja Talotekniikan kaupan henkilöstö­johtajana ja Kamux Oyj:n henkilöstöjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä.

– Sitoutunut ja osaava henkilöstö on kaiken toimintamme perusta. Uskon, että Jennien strateginen osaaminen, vahva toimeenpanokyky ja arvopohjainen johtaminen tukevat YIT:tä, kun yhtiö vie läpi muutostaan ja rakentaa menestystä pitkällä aikavälillä, YIT Oyj:n toimitusjohtaja Heikki Vuorenmaa sanoo ja kiittää Katja Ahlstedtia hänen ajastaan ja merkittävästä panoksestaan yhtiön eteen YIT:n muutosmatkalla.