Laura Laamanen
Kuva: SATO

Laura Laamanen SATOn kaupalliseksi johtajaksi

FM Laura Laamanen on nimitetty SATO Oyj:n kaupalliseksi johtajaksi ja johto­ryhmän jäseneksi 11.5.2023 alkaen. Laamanen on toiminut SATOn markkinointi- ja viestintä­johtajana vuodesta 2021 alkaen.

Kuva: SATO

Kaupallisena johtajana Laamanen vastaa asuntojen vuokrauksesta henkilö- ja yritys­asiakkaille, SATOn markkinoinnista ja viestinnästä sekä digitaalisen asiakas­kokemuksen kehittämisestä. Kaupallisessa organisaatiossa työskentelee noin 50 myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja liike­toiminnan kehittämisen ammattilaista. Laura Laamanen raportoi tehtävässään toimitus­johtaja Antti Aarniolle.

– Laamasella on vankkaa näyttöä tuloksellisesta markkinoinnin, viestinnän ja digitaalisen asiakas­­kokemuksen kehittämisestä ja näkemystä kaupallisen kokonais­­kuvan luomisesta. Hänen kokemuksensa tukee SATOn strategian toteuttamista ja asiakas­­kokemuksen kehittämistä edelleen, Antti Aarnio sanoo.

– Asiakas­­kokemuksen kehittäminen erityisesti digitaalisissa kanavissa yhdistettynä vastuulliseen, kestävään vuokra-asumiseen ovat SATOn strategian ytimessä. Odotan innolla yhteis­työtä satolaisten ja sidos­­ryhmiemme kanssa, Laura Laamanen toteaa.

SATO Oyj:n johto­­ryhmään kuuluvat jatkossa toimitus­­johtaja Antti Aarnio, Arto Aalto (liiketoimintajohtaja, investoinnit), Markku Honkasalo (talousjohtaja), Laura Laamanen (kaupallinen johtaja) ja Elina Vaurasalo (liiketoimintajohtaja, asuntoliiketoiminta).