Elias Räinä (vasemmalla) ja Samu Korhonen (oikealla)

Elias Räinä ja Samu Korhonen Visonille

Elias Räinä aloittaa Vison Oy:n avustavana konsulttina Helsingin-toimistolla ja Samu Korhonen projektipäällikkönä Oulussa. 

Elias Räinä (vasemmalla) ja Samu Korhonen (oikealla)

TkK Elias Räinä suorittaa DI-opintoja Tampereen yliopistossa pääaineenaan strateginen teknologia- ja projektijohtaminen. Avustavana konsulttina hän tulee työskentelemään monipuolisesti erilaisissa asiakasprojekteissa strategia-, hankinta- ja projektikonsultoinnin parissa.

DI, RAP Samu Korhonen aloittaa projektipäällikkönä Vison Oy:n Oulun-toimipisteessä. Korhonen on toiminut viimeksi projektipäällikkönä ja OYS2030-hankkeessa projekti-insinöörinä A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy:ssä.

Korhosella on vuosien työkokemus lukuisista rakennuttamistehtävistä, ja hänen erityisosaamistaan ovat projektien tiedonhallinta, fasilitointi, virtuaaliset ympäristöt ja digitaaliset työkalut.

– Vison on pitkän linjan rakennusalan ja erityisesti yhteisen tekemisen edistäjä. Mahtavaa päästä osaksi tällaista porukkaa, Samu Korhonen toteaa.

– Elias on juuri sellainen toimeen tarttuva ja skarppi tekijä, mitä avustavilta konsulteiltamme haemme. Samu puolestaan tuo vahvaa osaamispohjaa tiedolla johtamisen kehittämiseen, Vison Oy:n managing partner Miika Ronkainen kertoo.