Thomas Hietto.

Thomas Hietto Sweco Finlandin maajohtajaksi

Thomas Hietto aloittaa Sweco Finlandin uutena maajohtajana ja Sweco AB:n konsernijohtoryhmän jäsenenä 1. kesäkuuta 2023 alkaen.

Thomas Hietto
Thomas Hietto.

Thomas Hietto on viimeisimpänä työskennellyt Caverionin varatoimitusjohtajana, jota ennen hän teki pitkän uran Koneella lukuisissa johtotehtävissä eri puolilla maailmaa. Hietto on diplomi-insinööri Teknillisestä korkeakoulusta, jonka lisäksi hänellä on myös johtamisen tutkinto Stanfordin yliopistosta Yhdysvalloista.

Hietto seuraa tehtävässään Markku Varista, joka jää eläkkeelle 30 palvelusvuoden jälkeen.

– Minulla on ilo esitellä Thomas Hietto Sweco Finlandin uutena maajohtajana ja konsernijohtoryhmämme jäsenenä. Thomaksella on syväluotaavaa osaamista suurten kansainvälisten yhtiöiden tuloksellisesta johtamisesta haastavina aikoina, ja olen vakuuttunut Thomaksen kyvystä varmistaa Sweco Finlandin myönteinen kehitys myös jatkossa. Haluan samalla kiittää Markku Varista hänen arvokkaasta panoksestaan yhtiön hyväksi. Varis on ollut avaintekijä Sweco Finlandin menestykselle, Swecon konsernijohtaja Åsa Bergman toteaa.

– Minulla on ilo liittyä osaksi yhtiötä, joka on sitoutunut aikamme suurimpien haasteiden ratkaisemiseen. Odotan innolla työskentelyä swecolaisten kanssa sparraten ja vahvistaen osaamispääomaamme asiakaskuntamme ja siten koko yhteiskunnan hyväksi, Thomas Hietto sanoo.