Kuva: www.efg.fi

EFG Toimistokalusteet Oy:stä tulee Input interior Oy

Pohjoismaiden johtava itsenäinen sisustusalan konserni, Input interior, on allekirjoittanut sopimuksen sisustusalan yrityksen, EFG European Furniture Groupin, hankinnasta. EFG:n hankinnan myötä Input interior tulee toimimaan myös Norjassa ja Tanskassa, samanaikaisesti kun toiminta Ruotsissa ja Suomessa vahvistuu entisestään.

Kuva: www.efg.fi

Input interior on alan johtava itsenäinen toimija, joka vuodesta 1987 lähtien on toimittanut kalusteita julkisiin tiloihin kuten toimistoihin, hotelleihin ja ravintoloihin, kouluihin ja koulutusmaailmaan sekä sairaaloihin ja muihin terveydenhuollon tiloihin. Yhtiön liikevaihto oli lähes 200 miljoonaa euroa viime vuonna ja se teki ensimmäisen ulkomaisen hankintansa Suomessa ostamalla Stålboxin.

Mille Milehem, COO Input interior. Kuva: Emmy Jonsson

– Olemme saaneet fantastisen vastaanoton Suomen markkinoilla niin asiakkailta kuin arkkitehdeiltä ja toimittajiltakin. Suomen toimintomme kehittyvät odotettua paremmin, ja olemme vuodessa kaksinkertaistaneet henkilöstön määrän sekä kasvattaneet myyntiämme merkittävästi, sanoo Input interiorin operatiivinen johtaja Mille Milehem.

Nyt konserni laajenee edelleen pohjoismaisilla markkinoilla. EFGn hankinnan myötä Input interiorin toiminnot laajentuvat Norjaan ja Tanskaan, samalla vahvistaen toimintaa Suomessa ja Ruotsissa. Toimintamme Suomessa tulee jatkumaan entistä vahvempana ja Input interior Oy voi tarjota entistä yksilöllisemmin suunniteltuja sisustusratkaisuja.

­– Kiitämme kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme pitkästä ja antoisasta yhteistyöstä EFG Toimistokalusteet Oy:n kanssa. Osana Input interior -konsernia voimme nyt tarjota teille markkinoiden laajinta tuotemerkkivalikoimaa, mukaan lukien EFG- ja Savo-tuotemerkit ja palvelemme teitä entistä monipuolisemmin kokonaisvaltaisilla sisustusratkaisuilla, sanoo EFG Toimistokalusteet Oy:n toimitusjohtaja Tapio Heikkilä.

EFG oston myötä, Input interiorilla on edustus 40 paikkakunnalla Pohjoismaissa ja yrityksessä työskentelee 600 henkilöä. Input interior on johtava itsenäinen sisustusalan konserni, jonka liikevaihto on noin 300 miljoonaa euroa.