Kuva: Pixabay

Trevian perustaa kiinteistökehitysyhtiön

Kuva: Pixabay

Uuden tytäryhtiön toinen perustajaosakas on Realidea Oy vähemmistöosuudella.

”Realidea tuo vahvan analyysi- ja suunnitteluosaamisen sekä rakennuttamisen johtamisresurssit. Tämä Realidean laaja osaaminen yhdistettynä Trevianin rahasto- ja kiinteistövarainhoitoon luo meille poikkeukselliset mahdollisuudet kehittää kiinteistöjä entistä pitkäjänteisemmin ja kokonaisvaltaisemmin. Tällä tavoin mahdollistamme kohteidemme kehityspotentiaalin täysimääräisen hyödyntämisen ja parhaan lisäarvon sijoittajille”, toteaa yhtiön hallituksen puheenjohtaja Reima Södervall Trevian Asset Managementista.

Olli Kovanen

”Yhdessä Trevian Asset Management Oy:n kanssa pystymme entistä aikaisemmassa vaiheessa ja laajemmin arvioimaan kehityshankkeiden yhteiskunnallisen ulottuvuuden, teknisen toteutettavuuden ja taloudelliset realiteetit kiinteistöjen omistajuuden ja ekologisen ylläpidon näkökulmasta.  Yhteistyömme kattaa kaupunki- ja hankesuunnitteluun sekä kiinteistökehitykseen liittyviä kaupallisia selvitys- ja arviointitehtäviä, loppukäyttäjää ja vuokrausta unohtamatta”, kertoo Realidean toimitusjohtaja Pasi Nieminen.

Trevian Development Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty diplomi-insinööri Olli Kovanen 1.9.2018 alkaen. Hän on vuodesta 2016 toiminut Trevian Asset Managementin kiinteistökehityspäällikkönä.