Cramon Espoon-toimipiste on Kulloossa, kuvassa työntekijät Toni Nykänen (vas.) ja Samu Majava. Kuva: Cramo

Cramolla uusi toimipiste Espoossa

Cramo on avannut rakennuskonevuokraamon entiselle bussivarikolle Espoon Finnoossa. Cramon mukaan nyt pääkaupunkiseudulla vuokrataan koneita ja laitteita eniten korjausrakentamiseen sekä julkisen sektorin uudisrakennus- ja infrahankkeisiin.

Cramon Espoon-toimipiste on Kulloossa, kuvassa työntekijät Toni Nykänen (vas.) ja Samu Majava. Kuva: Cramo

Cramon mukaan Finnoon-vuokraamon sijainti on hyvä, koska alueelle on kaavoitettu runsaasti asuntorakentamista ja lisäksi on teollisuuden hankkeita sekä suuria infrahankkeita. 

– Espoossa Länsimetron reitin ympäristö ja Keilaniemen aluehanke ovat myös merkittäviä uuden vuokraamon kohteita. Meillä on nyt huipputiimi ja hyvä toimipaikka Espoossa, jossa voimme palvella niin pieniä kuin isompiakin rakennusliikkeitä sekä yksityisiä rakentajia ja korjaajia, Cramo Finlandin aluepäällikkö Jani Euro sanoo.

Cramo kertoo investoivansa tänä vuonna lähes 35 miljoonaa euroa uuteen kalustoon, jotta kasvavaan kysyntään voidaan vastata heti, kun asuntorakentaminen vilkastuu koko maassa.

– Nato-jäsenyyteen liittyy myös paljon rakentamista, Euro toteaa.

Cramon Espoon-toimipisteen avajaisia vietetään 13. syyskuuta. Vuokraamossa työskentelee alkuvaiheessa kolme henkilöä.

Cramo Finland Oy on osa Boels-Cramo-konsernia, jolla on toimintaa 17 maassa ja 750 toimipisteessä, joista 200 sijaitsee Pohjois-Euroopassa ja niistä 50 Suomessa. Cramo Finlandin liikevaihto oli noin 100 miljoonaa euroa vuonna 2022.