carlo

Carlo Di Napoli Efterklangin Suomen maajohtajaksi

Carlo Di Napoli aloitti Efterklangin Suomen maajohtajana 1.4.2023. Akustiikkapalveluita tarjoava Efterklang on osa AFRY-konsernia.

Carlo Di Napoli vastaa Efterklangin toiminnasta Suomessa ja raportoi johtaja Albin Hedenskogille. Di Napoli on työskennellyt aiemmin johtavana asiantuntijana AFRYn ympäristöliiketoiminnan alueella Vantaalla. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus akustiikkakonsultoinnista, ja hänen erityisosaamistaan ovat teollisuuden ja yhteisöjen meluun liittyvät kysymykset.

– Olen erittäin iloinen Carlo Di Napolin liittymisestä joukkoomme. Uskomme, että hänen ansiostaan varmistamme sellaisen osaamisen, joka takaa kasvumme jatkumisen akustiikka-alalla Suomessa. Tiiminä olemme sitoutuneet työskentelemään yhdessä yli rajojen tavoitellaksemme uusia mahdollisuuksia ja liiketoiminnan kehittymistä, Albin Hedenskog sanoo.

 – Olen innoissani Efterklangin mahdollisuuksista ja markkina-asemamme vahvistamisesta Suomessa. Tiimini koostuu erittäin osaavista akustiikan, äänen, tärinän ja äänidesignin hallitsevista insinööreistä, suunnittelijoista ja designereista. Tällaisella porukalla teemme merkittävää työtä ja jätämme kestävän kaiun ympäristöömme, Carlo Di Napoli toteaa.