Myyntijohtaja Eero Pelkonen (vas.), palvelujohtaja Mikko Torniainen, toimitusjohtaja Jukka Nevalainen ja yksikönpäällikkö Ari-Matti Kesti.

BLC Turva on vuoden turvallisuusyritys

BLC Turva on saanut tämänvuotisen Vuoden turvallisuusyritys -palkinnon Turvallisuus & Riskienhallinta -lehden tilaisuudessa.  

Myyntijohtaja Eero Pelkonen (vas.), palvelujohtaja Mikko Torniainen, toimitusjohtaja Jukka Nevalainen ja yksikönpäällikkö Ari-Matti Kesti.

Vuoden turvallisuusyritys -palkinto jaetaan turvallisuusalan yritykselle, joka edustaa ja edistää positiivista yritystoimintaa ja tervettä kilpailua sekä kehittää jatkuvasti toimintojaan luoden turvallisuutta ja lisäarvoa asiakkailleen. Palkintoraadissa on turvallisuusalan ammattilaisia.

Palkintoraadin mukaan BLC Turva on viime vuosina noussut yhdeksi Suomen johtavista kiinteistöturvallisuuden asiantuntijoista ja yritys on vastannut turvallisuusalan ammattitaitoisen työvoiman saatavuuteen perustamalla tänä vuonna Taitotalon ja TE-keskuksen kanssa BLC Turva Akatemian. BLC Turvaa pidetään luotettavana kumppanina, jonka asiakastyytyväisyys on korkealla tasolla, palkintoraati toteaa.

Savonlinnalainen BLC Turva kuuluu kotimaiseen BLC-konserniin, jonka liikevaihto on noin 91 miljoonaa euroa. BLC-konsernin omistaa Savonlinnan BLC-osuuskunta.

BLC Turva sai myös Turvaurakoitsijat ry:n Vuoden 2022 turvaurakoitsija -palkinnon. Palkinto annetaan tunnustuksena asiantuntevasta ja esimerkillisestä toiminnasta kokonaisvaltaisten turvallisuuspalvelujen kehittämisessä.

–  Voitot maistuu erityisen hyvälle, kun vuoteen on mahtunut paljon muutoksia niin globaalista markkinatilanteesta kuin suuresta yritysfuusiostamme johtuen. Suurin kiitos menestyksestä kuuluu tietenkin meidän ammattitaitoiselle henkilökunnallemme, BLC Turvan toimitusjohtaja Jukka Nevalainen sanoo.

BLC Turvaan yhdistyi syksyllä 2021 AM Security ja AM Lukkoasema. Nykyisin BLC Turva toimii 19 paikkakunnalla.