Kuva: betset.fi

Betset osti BM Turku Oy:n

Betset-yhtiöt on ostanut BM Turku Oy:n liiketoiminnan. Kauppa noudattaa Betset-yhtiöiden strategiaa kasvattaa ja vahvistaa olemassa olevaa liiketoimintaa sekä luoda lisäarvoa nykyisille ja uusille asiakkaille laajemmalla palvelukokonaisuudella ja tehdasverkostolla.

Kuva: betset.fi

Liiketoimintasiirto tapahtui 1. helmikuuta 2019. Kauppaan kuuluu Turun ja Paraisten tehtaat, jotka työllistävät yhteensä 75 henkilöä ja joiden yhteenlaskettu liikevaihto tilikaudella 2018 oli noin 11 miljoonaa euroa.

Liiketoimintakaupan jälkeen Betset-yhtiöillä on yhdeksän tehdasta Suomessa ja osakkuusyritys Virossa. Yhteenlaskettu vuotuinen liikevaihto Suomessa on noin 125 miljoonaa euroa ja yhtiöt työllistävät yhteensä noin 625 henkilöä.

Vuonna 1950 perustettu Betset on yksi Suomen suurimmista betonisten valmisosien valmistajista, toimitila-, teollisuus- ja asuntokohteissa sekä merkittävä toimija valmisbetoni-markkinoilla. Betset-yhtiöihin kuuluu Suomessa tehtaat Nurmijärvellä, Mikkelissä, Vierumäellä, Nummelassa, Kyyjärvellä, Hämeenlinnassa ja Helsingissä – ja nyt siis myös Turussa ja Paraisilla.