Are ralliautoilija Teemu Sunisen sponsoriksi

Teemu Suninen on ehtinyt ällistyttää rallikansaa nopealla kehitykseltään täysveriseksi MM-sarjakuljettajaksi. Sunisen ja hänen uuden kartturinsa Marko Salmisen kauden avaus Monte Carlon rallissa 24.-27.1. todisti nuoren kuljettajan potentiaalin ja taistelutahdon. Ensimmäisen päivän keskeytyksestä huolimatta Suninen ajoi nousujohteisen kilpailun, haastaen huomattavasti kokeneemmat kilpakumppaninsa tasaväkiseen taisteluun.

Aren toimitusjohtaja Heikki Pesu on iloinen Aren ja Sunisen aloittamasta yhteistyöstä. Sopimus tarjoaa yritykselle näkyvyyttä sopivassa kohderyhmässä.

– Area ja Teemua yhdistää moni tekijä, sillä ralli ja talotekniikka ovat molemmat teknisiä lajeja. Onnistuakseen kuski tarvitsee paitsi huippuunsa viritetyn kaluston myös ennen kaikkea osaavan tiimin tuen, Pesu toteaa.

– Suomalaiset rallikuskit ovat menestyneet maailmalla kautta historian. Haluamme olla mukana tukemassa nuorta huippu-urheilijaa lajissa, jota seuraa intohimolla monet työntekijämme, asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme, hän summaa.

Taustajoukkojen tuki urheilijalle on merkittävä. Oman tiimin ohella tavoitteisiin tähdätään sekä lähipiirin että sponsoriverkoston tuoman tuen voimin.

– On hienoa, että Are lähti mukaan tukemaan tavoitettani nousta maailman kärkikuljettajien joukkoon. Pidetään lippu korkealla sekä Suomessa että maailmalla, kommentoi Suninen.