Kuva: aurarakennus.fi

Aura Rakennus laajenee Tampereelle ja Ouluun

Turun seudulla sekä Uudellamaalla toimiva Aura Rakennus -konserni laajenee Oulun ja Tampereen seudulle. Aura Rakennus Pirkanmaa ja Aura Rakennus Pohjois-Suomi ovat jo hankkineet ensimmäiset tonttinsa.

Kuva: aurarakennus.fi

– Laajentuminen on strategiamme mukainen seuraava askel. Olemme asettaneet laajentumisen ehdoiksi tietyt taloudelliset virstanpylväät, jotka olemme saavuttaneet tavoiteaikataulussa, kertoo Aura Rakennuksen toimitusjohtaja Mikko Kilpi.

Pirkanmaan ja Pohjois-Suomen uusille tytäryhtiöille haetaan parhaillaan paikallista johtoa.

– Vaikka asuntokauppa on hiljentynyt, emme ole missään kohtaan supistaneet hankekehityksemme toimintoja. Rakennusalalla investointipäätöksistä rakentamisen aloittamiseen voi mennä aikaa lähes vuosi. Siksi on tärkeää, että meillä on hankkeita vireillä, kun talous jälleen piristyy. Aktiivisen hankekantamme avulla pyrimme pitämään tuon ajan mahdollisimman lyhyenä, Kilpi sanoo.

Uudet tytäryhtiöt Tampereen ja Oulun seuduilla tulevat keskittymään asuntorakentamiseen niin kuin muutkin konsernin yhtiöt. Yhteistyöverkoston kautta yhtiöt ovat myös mukana kehittämässä logistiikka-, varasto- ja toimistohankkeita. – Uudet tytäryhtiöt noudattavat konsernin yhteisiä arvoja, joista tärkeimpiä on ympäristöystävällinen rakentaminen. Haluamme olla kaikilla toiminta-alueillamme johtavia rakennusalan vihreän siirtymän ja kiertotalouden mahdollistajia, Kilpi toteaa.