Mall Of Tripla kuuluu Eltexin referensseihin. Kuva: eltex.fi

Assemblin ostaa Eltex Sähkö ja Automaation

Talotekniikan asennus- ja huoltopalveluja tarjoava Assemblin Oy on ostanut Eltex Sähkö ja Automaatio Oy:n koko osakekannan. Eltex on vuonna 2005 perustettu automaatio- ja sähköurakointitalo.

Mall Of Tripla kuuluu Eltexin referensseihin. Kuva: eltex.fi

Eltex työllistää 27 henkilöä pääkaupunkiseudulla ja sen liikevaihto on 2 miljoonaa euroa. Yrityksen pääasiakkuudet muodostuvat talotekniikka-alan toimijoista ja rakennusalan yhtiöistä.

– Eltexillä on erittäin ammattitaitoinen ja aikaansaava työporukka, jonka kanssa voimme yhdessä tarjota asiakkaillemme entistä parempaa palvelua. Tällä yrityskaupalla vahvistamme entisestään meidän sähkö- ja automaatio-osaamista ja olemme erittäin tyytyväisiä, että saamme tämän kaltaisen työporukan meille, kertoo Assemblinin operatiivinen johtaja Jukka Jäppinen.

– Tarjoamme asiakkaillemme aina parasta mahdollista laatua. Uskomme, että tällä yrityskaupalla pystymme kehittymään vielä entisestään sekä tarjoamaan tekijöillemme hyviä kasvupolkuja sekä urakehitysmahdollisuuksia, toteaa Eltex Sähkö ja Automaatio Oy:n toimitusjohtaja Ville Leikas.

Eltex jatkaa toimintaansa nykyisessä toimipisteessään omalla nimellään Assemblin Oy:n tytäryhtiönä. Ville Leikas jatkaa yrityksen toimitusjohtajana ja muut entiset omistajat Mikko Juvonen ja Mika Sormunen jatkavat yrityksessä myynti- ja kehitystehtävissä.