Kuva: honeywellbuildings.in

Aro Systems Trend-partneriksi

Kuva: honeywellbuildings.in

– Trend kuuluu alansa johtaviin järjestelmiin ja edustaa digitalisaation terävintä kärkeä. Sen taustalta löytyvät Honeywellin mittavat tuotekehitysresurssit sekä vahva tuki järjestelmiä toteuttaville teknologiapartnereille, kertoo Aro Systemsin Etelä-Suomen talotekniikkaurakoinnin liiketoimintajohtaja Isto Hietanen.

– Partneriohjelmassa koulutettu asiantuntijatiimimme voi tarjota automaatioratkaisut kiinteistökohtaisten tarpeiden mukaisesti asennettuina ja ohjelmoituina. Näin asiakas saa meiltä sekä urakkavaiheen kokonaispalvelun että kumppanuuden muuttuvien tarpeiden varalta rakennuksen koko elinkaaren ajaksi, Hietanen sanoo.

Honeywellin Suomen BMS-liiketoiminnan kehitysjohtaja Jukka Vähäkangas hakee voimakasta kasvua ja näkee Aro Systemsin vahvana ja niin ikään kasvuhaluisena kumppanina.

– Maailmalla menestyvä konseptimme saa toteuttajakseen asiantuntija- ja palveluyrityksen, jolla on vakiintunut asema isojen kohteiden talotekniikkaurakoitsijana. Sillä on pitkä kokemus vaativien kokonaisuuksien urakoinnista sekä halua laajentaa omaa tarjontaansa rakennusautomaatioon, Vähäkangas sanoo.

– Järjestelmät painottuvat yhä enemmän ohjelmistoihin, analytiikkaan ja tekoälyn hyödyntämiseen. Aro Systemsin kokemus talotekniikan integroinnista tuottaa asiakkaalle jatkossa helppokäyttöisen ja luotettavan rakennusautomaatiojärjestelmän, Jukka Vähäkangas toteaa.